WILLEM JAN VAN HULST

Willem Jan werkt sinds 1991 bij de Tennis Academy. Als afgestudeerd C.I.O.S. Tennis - en Atletiektrainer startte hij als Conditietrainer op de Tennis Academy. In 1994 werd hij ook lid van het Tennis Coach Team. Sinds oktober 2008 is Willem Jan eigenaar en eindverantwoordelijk voor alles betreft de Tennis Academy.

Willem Jan is gedurende een aantal jaren ook eindverantwoordelijk geweest voor het coachen en begeleiden van o.a. Sjeng Schalken (2002-2005 / N# 11, ATP singels). Heden telt dit ook voor Matwé Middelkoop (2021 zijn hoogste dubbelranking N# 26 ATP).

Sinds 2022 heeft Willem Jan de status ATP Coach en is hij toegetreden tot de PTCA (PTCA Accredited Professional, IR - International Registration)

Voor het 16de jaar in 2022 werd Willem Jan uitgenodigd voor zijn jaarlijkse workshop voor de beste tennis jeugd in Estland. Dit in samenwerking met de Estonian Tennis Association

Willem Jan van Hulst

Margo Span

 

Margo heeft een succesvolle sport carriere gehad als tennisster en zet deze kennis en ervaring graag in voor haar trainingen en coaching.

Passie en gedrevenheid staan hoog bij haar in het vaandel.

“Een tennisser is nooit uitgegroeid”. De ervaring, als o.a. Nederlands jeugdkampioen t/m 14 jaar, die ze al die jaren met trainingen, wedstrijden en bondsploegen heeft opgedaan, wil ze graag delen. Dit houdt iedereen scherp en daarmee haal je het maximale uit jezelf, of dat nu technisch, tactisch, fysiek of op mentaal vlak is. Alles is mogelijk.

Zie jullie graag bij Tennis Academy Henk van Hulst.

Alles is mogelijk

Margo Span

Chris Palazis

Chris Palazis is een tenniscoach uit Griekenland. De laatste 11 jaar heeft Chris met allerlei groepen gewerkt, van volwassenen tot mini-tennis, maar zijn passie ging richting het wedstrijdtennis. Het delen van de adrenaline van de wedstrijden, de drive om te winnen en de dagelijkse inspanningen voor verbetering voeden hem om een ​​positieve impact op elke speler achter te laten.

  • Studie in sportwetenschappen en lichamelijke opvoeding
  • Voormalig hoofdtrainer van Fernandez Tennis Academy
  • Coachen van spelers/speelsters op ITF en Tennis Europe niveau
Chris Palazis

Sjeng Schalken

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime - en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.

Sjeng Schalken

Webdesign by ColorCity