WILLEM JAN VAN HULST

Willem Jan werkt sinds 1991 bij de Tennis Academy. Als afgestudeerd C.I.O.S. Tennis - en Atletiektrainer startte hij als Conditietrainer op de Tennis Academy. In 1994 werd hij ook lid van het Tennis Coach Team. Sinds oktober 2008 is Willem Jan eigenaar en eindverantwoordelijk voor alles betreft de Tennis Academy.

Willem Jan is gedurende een aantal jaren ook eindverantwoordelijk geweest voor het coachen en begeleiden van o.a. Sjeng Schalken (2002-2005 / N# 11, ATP singels). Heden telt dit ook voor Matwé Middelkoop (2018 zijn hoogste dubbelranking N# 30 ATP).

Voor het 15de achtereen volgende jaar wordt Willem Jan uitgenodigd voor zijn jaarlijkse workshop voor de beste tennis jeugd in Estland. Dit in samenwerking met de Estonian Tennis Association,.

August 01, 2017

Margo Span

 

Margo heeft een succesvolle sport carriere gehad als tennisster en zet deze kennis en ervaring graag in voor haar trainingen en coaching.

Passie en gedrevenheid staan hoog bij haar in het vaandel.

“Een tennisser is nooit uitgegroeid”. De ervaring, als o.a. Nederlands jeugdkampioen t/m 14 jaar, die ze al die jaren met trainingen, wedstrijden en bondsploegen heeft opgedaan, wil ze graag delen. Dit houdt iedereen scherp en daarmee haal je het maximale uit jezelf, of dat nu technisch, tactisch, fysiek of op mentaal vlak is. Alles is mogelijk.

Zie jullie graag bij Tennis Academy Henk van Hulst.

Alles is mogelijk

Margo Span

Rik van Gerwen

Sinds de zomer van 2016 is Rik werkzaam voor Tennis Academy.

Binnen deze organisatie houdt hij zich vooral bezig met het trainen en begeleiden van de spelers binnen de Fulltime -, Talent - en Junior programma's. Daarnaast organiseert Rik voor de Tennis Academy verschillende tennis evenementen. Zoals de Regionale Wedstrijddagen, trainingsstages in Valkenswaard en onze bezoeken aan de Ten Pro’s in o.a. Manacor (Spanje) en Brussel (België). Samen met de spelers en speelsters (13 in totaal) heeft hij bijvoorbeeld bij de Rafa Nadal Academy in december 2018 een hele leerzame week gehad.

Tussen 2012 en 2016 heeft Rik 4 jaar lang de mogelijkheid gehad om zijn eigen tennis te combineren met een studie in Amerika. Zelf speelt Rik seizoen 2019 competitie op zaterdag voor MTV Mierlo in de Topklasse Heren. En zondag voor ELTV in de 1e klasse Gemengd. Dit doet hij vol passie en met heel veel plezier.

Opgeven is geen optie

Rik van Gerwen

Sjeng Schalken

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime - en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.

Sjeng Schalken

Olga Kalyuzhnaya

Vanaf 2015 werkt Tennis Academy samen met Kalyuzhnaya Tennis. Olga Kalyuzhnaya is oud pupil van de Tennis Academy en WTA top 200 speelster begin jaren 2000. Samen met haar man, Marcel Gabriel, zijn ze in 2008 een Tennis Academy gestart, Kalyuzhnaya Tennis.

Sinds 2016 is Kalyuzhnaya Tennis een KNLTB gecertificeerd onderbouw tennisschool. Door de uitwisseling van spelers in de training programma’s en het delen van elkaars expertise en ervaringen, zorgt deze samenwerking ervoor dat we nog meer het maximale uit onze talenten halen.

Samen maken we elkaar sterker!

Olga Kalyuzhnaya

KEVIN ZWENNICKER

Als 9 jarig jongetje zette Kevin zijn eerste stappen bij BVO PSV, een Betaald Voetbal Organisatie. Hier heeft hij de gehele jeugdopleiding tot de selectie mogen doorlopen, waarna hij zijn weg als profvoetballer bij andere clubs in zowel Nederland als Belgie heeft mogen vervolgen.

Als voetballer was Kevin al veel bezig met het begeleiden, coachen en trainen van de jeugd. Hij heeft dit kunnen voortzetten in de (Thai) bokssport.

Zijn passie ligt absoluut bij het beter maken van sporters op fysiek en mentaal gebied. Nu als Personal-Functional-Fysieke trainer bij Now Or Never Sports kan hij zijn kennis en ervaring helemaal delen met de spelers van de Tennis Academy.

Minder dan het maximale is geen optie!

Kevin Zwennicker

Health & Sports Club Valkencourt

Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

  • Telefoon

    0031 (0)6 – 14893684

  • e-mail

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webdesign by ColorCity